Norwegian Hydrogen har inngått kontrakt med Cyan Energy

Norwegian Hydrogen har signert kontrakt med Cyan Energy om levering av grønt hydrogen til Cyan Energys nyutviklede hydrogenbaserte ladestasjoner.

04 juni 2024

Hellesylt Hydrogen Hub, som starter produksjonen av grønt hydrogen i sommer som et av de første grønne hydrogenanleggene i Norge, bruker fornybare energikilder til å produsere hydrogen. Hydrogenet som leveres til Cyan Energy skal brukes til å drive innovative ladestasjoner som tilbyr effektive og hurtigladeløsninger for elektriske kjøretøy, inkludert tunge lastebiler.

- Vi er spente og veldig glade for at Cyan Energy valgte oss ​​til å levere grønt hydrogen. Å samarbeide med andre frontløpere i energiomstillingen er viktig for oss, og vi er stolte av å støtte Cyan Energys visjon om en renere, grønnere fremtid for transport, sier Jens Berge, administrerende direktør i Norwegian Hydrogen i en pressemelding

Ved å utnytte lokalt produsert grønt hydrogen fra Norwegian Hydrogen vil Cyans stasjoner bidra til å redusere karbonavtrykket fra veitransport.

- Dette partnerskapet viser hva vi kan oppnå gjennom samarbeid og innovasjon. Norwegian Hydrogens satsing på energiomstillingen er helt i tråd med våre mål, og sammen gjør vi det mulig å oppnå en mer bærekraftig fremtid, sier Bjørn Bjerke, administrerende direktør i Cyan Energy.

Les mer i pressemeldingen fra Norwegian Hydrogen.